Halep, calvarul emoțional poate lăsa urme adânci: Avertismentul unei românce suspendate pentru dopaj

Halep, calvarul emoțional poate lăsa urme adânci: Avertismentul unei românce suspendate pentru dopaj

„Adevărul“ a fost singura publicație din România care a abordat un subiect delicat, în ultimele luni, de când Halep a fost scoasă din tenis. Vorbim despre calvarul emoțional prin care trece fosta ocupantă a locului 1 WTA. Relatările unor alți sportivi, care au trecut prin situații similare, ne oferă o imagine despre suferința Simonei.

Simona Halep suferă în așteptarea verdictului în cazul ei de dopaj. FOTO: Arhiva Adevărul

Acum, postul Orange Sport a abordat și el cazul Halep din această perspectivă, luând legătura cu Violeta Beclea-Szekely (58 de ani). Fosta atletă, în palmaresul căreia există un argint olimpic cucerit în 2000, a fost suspendată pentru dopaj, în 1995, timp de 3 ani!

Nu e deloc uşor. Eu cred că marchează mult un om o astfel de experienţă. Te trezeşti într-o situaţie care nu-ţi aparţine. E foarte greu de gestionat. Dacă n-ai oameni fideli lângă tine, care să te ajute să depăşeşti momentul, poţi să o iei razna. Eu am albit peste noapte. La propriu. De seara până a doua zi dimineaţă am albit! Ce pot să-i spun însă Simonei e că ce nu te doboară te întăreşte şi te face mai puternic. Important e să te ridici. Cred că această experiență o poate întări şi poate merge mai departe“, a spus Violeta Beclea-Szekely la podcastul „Orange Sport cu Mircea Meşter“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat