Halep cenzurată: interdicția primită de Simona înaintea audierilor de la TAS

Halep cenzurată: interdicția primită de Simona înaintea audierilor de la TAS

Simona Halep (32 de ani) a plecat de ieri spre Elveția, iar în această dimineață s-a prezentat la sediul Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Aici, timp de trei zile, până vineri mai precis, vor avea loc audierile apelului depus de fosta ocupantă a locului 1 WTA după suspendarea ei de către Sport Resolutions.

Simona Halep

Deși la fața locului s-au deplasat mai mulți ziariști, unii inclusiv din România, aceștia au primit o veste proastă. Concret, potrivit unui comunicat TAS, părțile implicate în acest proces nu vor face declarații pe durata audierilor. Ceea ce înseamnă că și Simona se află în imposibilitatea de a discuta cu presa. De altfel, astăzi, când a ajuns la TAS și a văzut armata de jurnaliști, sportiva noastră a rostit o singură frază, potrivit Euronews România : „Îmi cer scuze, voi vorbi după aceea. Mulțumesc“.

După cele trei zile de audieri, la Lausanne, pentru Halep va începe așteptarea. TAS va oferi verdictul final în acest doar, însă nimeni nu poate spune cât timp va dura până vom avea hotărârea tribunalului elvețian. Totuși, dacă e să ne luăm după alte cazuri similare judecate la TAS, de cele mai multe ori, verdictul a venit după luni buni de așteptare.

6

octombrie 2026 e data la care va expira suspendarea Simonei Halep după sentința dată de Sport Resolutions. La TAS, românca speră să obțină reducerea acestei pedepse.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat