Halep, chinul așteptării se apropie de final: Tatăl Simonei a dezvăluit ce urmează în cazul fiicei sale

Halep, chinul așteptării se apropie de final: Tatăl Simonei a dezvăluit ce urmează în cazul fiicei sale

232 de zile de suferință și așteptare! Așa a arătat viața Simonei Halep după dată de 29 august 2022, când a jucat ultimul ei meci de tenis, în turul I de la US Open: 2-6, 6-0, 4-6 cu ucraineanca Daria Snigur. Apoi, spre finalul lunii octombrie, a apărut știrea suspendării Simonei pentru testul pozitiv pe care l-a avut, la New York.

Simona Halep, alături de tatăl ei. FOTO: Arhiva Adevărul

La 7 luni și 20 de zile de la momentul partidei cu Daria Snigur, Halep se pregătește să meargă în fața unei comisii pentru a-și susține cauza și nevinovăția. Deja se știe că apărarea româncei se bazează pe faptul că Roxadustat, substanța interzisă pentru care a fost suspendată, ar fi ajuns în organismul ei, fără știința ei. Problema ei că, după cum Adevărul a arătat aici, și dacă această teorie poate fi demonstrată de „Simo“ cu probe, perspectivele ei arată rău!

Prezent luni seară pe „Arena Națională“, la meciul FCSB – Farul Constanța , tatăl Simonei, Stere Halep, a oferit o informație concretă despre audierile fiicei sale.

Simona e bine. Încă nu știm nimic. Cum așteptați dumneavoastră, așa așteptăm și noi. Nu știm ce se întâmplă. Termenul (n.r. – pentru audieri) a fost stabilit, inițial, pe 28 (n.r. – aprilie) dar, din câte am înțeles, a fost amânat pentru 30 (n.r. – aprilie). Suntem bine. Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe“, a explicat Stere Halep.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?