Halep, criticată din America pentru lipsa inteligenței: „E de noaptea minții ce a făcut!“

Halep, criticată din America pentru lipsa inteligenței: „E de noaptea minții ce a făcut!“

Sedusă, ruinată și părăsită de Patrick Mouratoglou. Cam așa se poate descrie pățania Simonei Halep după colaborarea cu antrenorul francez de 53 de ani. Care, teoretic, ar fi trebuit să relanseze cariera fostului lider WTA, într-un moment în care acesta era în scădere, însă a „reușit“ să facă praf viața lui Halep, atât pe plan personal, cât și profesional, după cum Adevărul a explicat aici.

Simona Halep

Și nu doar analiza noastră demonstrează această realitate cruntă. Cam oricine urmărește acest caz de dopaj în care a fost prinsă „Simo“ și pune lucrurile cap la cap ajunge, inevitabil, la aceeași concluzie. Cum s-a întâmplat și cu americanca Alexandra Stevenson (43 de ani). Potrivit Spotmedia, fostă ocupantă a locului 18 WTA, cu o semifinală Wimbledon 1999 în palmares, Stevenson a vorbit despre cazul Halep, în cadrul podcastului „Serving Aces“. Declarațiile ei au fost preluate, ulterior, de Sports Illustrated.

Totul e de noaptea minții pentru mine, fiindcă ea (n.r. – Simona Halep) și-a pus toată cariera în mâinile antrenorului, partea cu nutriția, cu pregătirea, toată încrederea practic. Toată ființa sportivă a Simonei Halep a ajuns la echipa Mouratoglou. A fost o decizie inteligentă? Nu, bineînțeles că nu. Pentru că, la finalul zilei, jucătorul e responsabil“, a explicat Alexandra Stevenson.

Mai departe, americanca s-a arătat sceptică în privința faptului că Halep susține și acum că e nevinovată și că n-a greșit cu nimic.

Când tragem linie la finalul zilei, ea a luat ce a luat și, ca sportiv, mi-e greu să accept asta, să mă împac cu această idee“, a completat fosta ocupantă a locului 18 WTA.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?