Halep, data primului verdict în procesul de dopaj: Marea speranță a Simonei rămâne în picioare

Halep, data primului verdict în procesul de dopaj: Marea speranță a Simonei rămâne în picioare

La aproape 8 luni de la ultimul meci al Simonei Halep (31 de ani, 26 WTA) în circuitul feminin, în sfârșit, se conturează un tablou al etapelor care urmează în cazul de dopaj pentru consum de Roxadustat.

Chiar tatăl Simonei, Stere Halep, a dezvăluit, la finalul săptâmânii trecute, că audierea fiicei sale a fost programată pentru data de 30 aprilie. Acum, Orange Sport a completat această informație cu alta obținută „pe surse“. Concret, postul amintit de televiziune susține că un prim verdict, după această audiere, va veni nu mai târziu de data de 15 mai.

Dacă aceste date vor fi respectate, atunci rămâne în vigoare un scenariu de vis pentru Simona Halep: participarea la French Open 2023 (28 mai – 11 iunie). Vorbim însă despre o posibilitate cu șanse extrem de mici. Pentru că ar presupune iertarea Simonei, cu efect imediat. Ceea ce, din păcate, e greu de crezut. Chiar Adevărul a scris aici, pe larg, de ce perspectivele lui Halep sunt sumbre, în acest caz de dopaj.

Singura veste bună, după o etapă dureroasă din cariera lui Halep, e că această perioadă de inactivitate, de aproape 8 luni, se va contabliza în contul unei eventuale suspendări care s-ar dicta împotriva Simonei. Chiar și așa însă, când va reveni în circuitul WTA, Halep va avea o mare problemă, după cum Adevărul a detaliat aici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”