Halep, declarație descoperită după 7 ani: La TVR, Simona își suspecta rivalele de dopaj!

Halep, declarație descoperită după 7 ani: La TVR, Simona își suspecta rivalele de dopaj!

Ca o ironie a sorții, Simona a ajuns implicată într-un caz de dopaj, pe final de carieră, după ce, la un moment dat, a lăsat de înțeles că are suspiciuni, în acest sens, în privința unor rivale cu care se întâlnește în circuit.

Subiectul a fost abordat, în ianuarie 2016, la emisiunea „Garantat 100%“ de la TVR, după ce Maria Șarapova a fost suspendată pentru consum de meldonium.

Am fost şi eu uluită de unele lucruri. Sunt sportivi care mă uimesc fizic. Sunt sportivi care aleargă foarte, foarte mult. Eu sunt acolo, în centrul lor, şi mă uit la mine: alerg două, trei ore, dar mai mult nu pot, iar alţii pot să alerge şi cinci sau şase ore, ceea ce mi se pare foarte mult. Dar poate au muncit mult mai mult ca mine şi poate au ajuns în mod natural să facă acest efort“, a spus Halep, la vremea respectivă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale