Halep, descrisă într-un articol emoționant: „Luptătoarea din România e doborâtă, dar nu și învinsă“

Halep, descrisă într-un articol emoționant: „Luptătoarea din România e doborâtă, dar nu și învinsă“

Simona Halep s-a stabilit în Dubai, în acest început de an, și se antrenează sub comanda japonezului Yutaka Nakamura (50 de ani), fost preparator fizic în echipa Mariei Șarapova.

Simona Halep

Meciul carierei“ pentru Halep se va „juca“ la TAS, în urma audierilor programate pentru 7-9 februarie. De altfel, „Simo“ a și recunoscut deja că va fi nevoită să se retragă oficial, dacă suspendarea de 4 ani, dictată de Sport Resolutions, va rămâne în vigoare după apelul de la TAS.

Până să vedem cum se va soluționa această poveste, Halep și-a anunțat revenirea pe teren, în cadrul unui demonstrativ la Sport Festival 2024, la Cluj. Aici, pe data de 15 iunie, românca va face echipă cu Andrei Pavel (49 de ani), fost ocupant al locului 13 ATP. Cei doi vor înfrunta perechea Andre Agassi (53 de ani) – Steffi Graf (54 de ani). Vorbim despre doi coloși ai „sportului-alb“, căsătoriți din 2001.

„Doborâtă, dar nu învinsă“

În ciuda suspendării pentru dopaj, Halep rămâne în atenția presei de specialitate, având în vedere realizările ei în tenis. De aceea, site-ul claytenis.com tocmai i-a dedicat un amplu în care a trecut în revistă marile ei victorii, dar și momentul uriaș care se apropie pentru ea.

Cel mai dificil meci din cariera Simonei Halep e în desfășurare acum când, la 32 de ani, a ajuns să fie implicată într-un caz de dopaj. Simona trebuie să aștepte până în februarie pentru a se apăra într-o sală de judecată. Obiectivul ei e să demonstreze că a fost victima folosirii unui supliment contaminat. Luptătoarea din România e doborâtă, dar nu învinsă. Apropiații și fanii ei o susțin, astfel încât să aibă motivația de-a merge înainte pentru a-și dovedi nevinovăția. În câteva săptămâni, vom vedea finalul acestui film“, a notat sursa citată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat