Halep joacă, diseară, pe Arena Centrală, în prime-time: Simona e la trei victorii de o reuşită uriaşă

Halep joacă, diseară, pe Arena Centrală, în prime-time: Simona e la trei victorii de o reuşită uriaşă

Simona Halep e în optimile de la Canadian Open, fără set pierdut. Pentru că a trecut de Donna Vekic (82 WTA) şi de Shuai Zhang (45 WTA), practic, fără emoţii. A fost 6-0, 6-2 în primul meci şi 6-4, 6-2, în cel de al doilea.

Diseară, de la ora 20.00 (Digi Sport 3), „Simo“ va reveni pe teren, pentru confruntarea cu elveţianca Jill Teichmann (25 de ani, 21 WTA). Cele două se vor afla, în premieră, faţă în faţă la un meci din circuitul WTA.

Teichmann a avansat în optimi, trecând de Venus Williams (1.556 WTA) şi de Anett Kontaveit (2 WTA), de asemenea, fără set pierdut.

Învingătoarea duelului Halep – Teichmann va întâlni, în sferturi, jucătoarea care va câştiga partida Sabalenka (6 WTA) – Gauff (11 WTA). Mai departe, în eventualitate în care ar ajunge în semifinale, adversara Simonei se va alege dintre Pegula (7 WTA) / Giorgi (29 WTA) / Riske (35 WTA) / Putintseva (46 WTA).

La Toronto, Halep şi-a asigurat deja o urcare de o poziţie, până pe locul 14 WTA în clasamentul live, actualizat în timp real. Dacă va obţine încă trei victorii necesare câştigării trofeului, atunci Halep va acumula 3.255 de puncte. Şi va ajunge până pe locul 6 WTA, începând de luni!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro