Halep: Mi-aș dori să joc în meciul de Fed Cup, cred că am timp să mă recuperez după accidentare

Halep: Mi-aș dori să joc în meciul de Fed Cup, cred că am timp să mă recuperez după accidentare

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, marți, la sosirea la București, că își dorește să joace în meciul de Fed Cup România - Belgia, programat la 11 februarie în turul I al Grupei Mondiale II, precizând că are timp să se recupereze după accidentarea la genunchiul stâng suferită în partida pierdută în fața americancei Shelby Rogers (52 WTA) la Australian Open.

"Nu știu cât de gravă e accidentarea, azi voi face un RMN și voi afla mai multe lucruri. La RMN-ul precedent nu a fost nimic foarte grav, era doar o tendinită la tendonul rotulian și e dureroasă. Eu mi-aș dori să joc în meciul de Fed Cup. Cred că am suficient timp să mă recuperez. Dar nu pot să dau mai multe detalii în momentul de față, trebuie mai întâi să mă vadă un medic", a spus jucătoarea pe Aeroportul ''Henri Coandă''.

Simona Halep, numărul 4 WTA, a adăugat că este tristă pentru eliminarea din primul tur al turneului Australian Open, dar susține că și-a revenit din punct de vedere psihic. "Sunt tristă și supărată pentru ceea ce s-a întâmplat, dar nu e un capăt de țară. Mai sunt multe turnee în față și mă bucur că sunt acasă și văd zăpada", a adăugat ea.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, a patra favorită a turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, s-a confruntat cu dureri la genunchiul stâng în meciul de luni, cu americanca Shelby Rogers (52 WTA), pierdut cu 3-6, 1-6, la Melbourne, în runda inaugurală. Românca a cerut intervenția medicului după primul set și în setul secund și-a flexat piciorul de mai multe ori.

Meciul România — Belgia, din turul I al Grupei Mondiale II a Fed Cup va avea loc în perioada 11-12 februarie, în Sala Polivalentă din București.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Adrian Drăguț, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu