Halep, mister deslușit de un avocat celebru: De ce se tot amână audierea Simonei

Halep, mister deslușit de un avocat celebru: De ce se tot amână audierea Simonei

Dreptatea amânată e dreptatea refuzată“, a scris Simona pe Instagram. Și exact așa stau lucrurile, dacă ne referim strict la faptul că i se ia, sistematic, șansa de a fi audiată.

Din capul locului, e nevoie de o precizare: Halep, deși nedreptățită cu amânările repetate ale audierilor, nu e un caz singular. Recent, a explicat această anomalie, celebrul avocat, Srinivasan Saimani, care se ocupă, periodic, de cazurile de dopaj.

Nu o pot contrazice pe Simona Halep. În principiu, sunt de acord cu ce zice ea. La rândul meu, am reprezentat mai mulți sportivi, implicați în astfel de cazuri, în care audierile au tot fost amânate, după ce s-a dictat o suspendare provizorie. Pe de altă parte, vorbim despre un sistem supraîncărcat, care încearcă să facă față unui număr mare de cazuri de doping. De aceea, când se dă verdictul, perioada de suspendare provizorie e scăzută din sancțiunea finală. Din păcate, nici acest sistem nu compensează perioada lungă de așteptare, departe de antrenamente și meciuri“, a spus Srinivasan Saimani.

29

august 2022 e data ultimului meci jucat de Simona Halep în circuitul WTA, 2-6, 6-0, 4-6 cu ucraineanca Daria Snigur, în turul I de la US Open.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...