Halep oferă știrea serii în tenisul mondial: Simona, audiată! Când e așteptat verdictul

Halep oferă știrea serii în tenisul mondial: Simona, audiată! Când e așteptat verdictul

Simona Halep (31 de ani) a fost nevoită să aștepte „doar“ opt luni și să-și vadă clasamentul făcut praf, după cum Adevărul a arătat aici, pentru a avea, într-un final, șansa de a apărea în fața unui tribunal sportiv pentru a-și susține cauza în dosarul ei de dopaj. După amânari repetate, termenul stabilit pentru finalul lunii iunie a fost respectat.

Această informație a fost, inițial, furinzată de Nadia Comâneci (61 de ani), iar confirmarea ei a venit, în această seară, din partea comentatorului Digi Sport, Dragoș Suciu. Expertul în tenis al postului a dezvăluit că audierea Simonei a avut loc, astăzi, la Londra. De acum, urmează o altă perioadă de așteptare, de două săptămâni, pentru aflarea primului verdict.

Halep a fost audiată astăzi, dar va fi audiată și mâine. În aproximativ două săptămâni ar trebui să avem un prim verdict. Alături de avocați, Simona și-a prezentat argumentele. Vom vedea care vor fi deciziile. În general, aici se dau suspendări de doi ani, apoi deciziile sunt atacate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. În general, acolo se reduc la jumătate. Se scade termenul de suspendare provizorie, iar acea suspendare provizorie e din noiembrie 2022“, a explicat Dragoș Suciu.

Adevărul a arătat aici, când ar putea reveni Halep pe teren, dacă cazul ei va avea un verdict similar cu un alt dosar de dopaj în tenis cu multe aspecte în comun cu povestea ei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?