Halep, patru întrebări extrem de incomode: De ce Simona se confruntă cu o pagubă irecuperabilă

Halep, patru întrebări extrem de incomode: De ce Simona se confruntă cu o pagubă irecuperabilă

La fel ca într-un coșmar fără sfârșit, viața Simonei Halep (31 de ani) din ultimele opt luni și jumătate arată la fel: în căutarea ocaziei de a-și dovedi nevinovăția, după acuzele conform cărora ar fi folosit substanțe interzise.

Simona Halep, o vedetă a circuitului WTA, ajunsă într-o situație șocantă

Parcurgând această „telenovelă“, apar niște întrebări, la care nimeni n-are vreun răspuns, în acest moment:

*De ce audierile în cazul Simonei Halep n-au avut loc din octombrie 2022 până acum?

*De ce Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) vine abia acum, după o așteptare atât de lungă, cu acest anunț despre pașaportul biologic al Simonei Halep?

*Cum e posibil ca niște experți să ajungă la concluzia că testul de sânge al Simonei Halep are niște valori normale, iar ITIA să zică, răspicat, cu totul altceva?

*Dacă Simona Halep va fi, în sfârșit, găsită nevinovată – nu vorbim despre o certitudine, dar despre un scenariu real! – atunci cine și cum va răspunde pentru scoaterea ei din tenis pe o perioadă atât de lungă?

Cazul Halep, reacții la nivel mondial

*Ben Rothenberg, jurnalist New York Times: Situația se înrăutățește pentru fostul lider mondial. Care acum s-a trezit cu un al doilea capăt de acuzare, în dosarul ei de dopaj, din cauza unor nereguli găsite în pașaportul ei biologic.

*Christ Evert, fosta ocupantă a locului 1 WTA: E foarte greu pentru mine să cred că Simona ar lua intenționat substanțe interzise.

*Darren Cahill, fost antrenor al Simonei: Susțin, în continuare, fiecare cuvânt scris despre acest caz, în declarația mea dată în octombrie. Cred în Simona și susținerea mea pentru ea e valabilă, în continuare. Abia aștept ca ea să primească șansa de a-și prezenta apărarea în fața unei comisii independente, cât mai repede cu putință.

*Firicel Tomai, fost antrenor al Simonei, pentru Fanatik: Acest paşaport biologic a fost analizat în urmă cu câteva luni şi a fost curat. De ce acum? Informaţiile şi realitatea sunt știute doar de cei din acel sistem. Simona spune că deţine adevărul, ceilalţi vor să demonstreze contrariul,

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”