Halep, prima reacție după reducerea suspendării: „Abia aștept să mă întorc în circuit!“

Halep, prima reacție după reducerea suspendării: „Abia aștept să mă întorc în circuit!“

Simona Halep (32 de ani) a câștigat „meciul“ cel mai important din cariera ei în „setul decisiv“. Pentru că a fost suspendată în octombrie 2021, iar după un an s-a ales chiar cu o pedeapsă de 4 ani, dată de Sport Resolutions. Astăzi însă, ea a obținut reducerea sentinței. Adevărul a explicat aici cum TAS i-a permis Simonei să revină pe teren, începând de mâine.

Simona Halep zâmbește din nou

Această victorie dramatică a fost salutată de Halep printr-o prima reacție scurtă.

De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea. Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Aș dori să le mulțumesc avocaților mei care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început; și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil. Abia aștept să mă întorc în circuit“, a fost reacția oferită de Halep pentru Euronews România.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?