Halep, raze de speranțe după 219 zile de coșmar: Semn concret că revenirea poate fi aproape

Halep, raze de speranțe după 219 zile de coșmar: Semn concret că revenirea poate fi aproape

Simona Halep (31 de ani, 26 WTA) rămâne prima „rachetă“ a României, în clasamentul mondial, deși n-a mai jucat un meci în circuitul WTA de pe 29 august 2022, când era eliminată în turul I de la US Open. Mai precis, de 219 zile, constănțeanca a dispărut din tenis și, totuși, rămâne jucătoarea din România cu cel mai bun clasament. Ceea ce spune totul despre ce a realizat Halep în sportul-alb!

Simona Halep se antreneaza, în mod normal, în așteptarea verdictului. FOTO: Arhiva Adevărul

Această perioadă de inactivitate se va contabiliza în suspendarea pe care o va primi Simona pentru consum de Roxadustat , după cum Adevărul a demonstrat aici. Așadar, deja vorbim de 7 luni în care constănțeanca a stat pe tușă. Din păcate, tot Adevărul a descoperit un caz aproape identic cu cel al lui Halep în care suspendarea dictată a fost de... 21 de luni!

Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou

Mouratoglou știe ceva?

Până să vedem cum va decurge cazul Halep, cu audieri amânate în mod repetat, cei de la tennisuptodate.com , citați de Spotmedia , au speculat că încheierea colaborării Patrick Mouratoglou – Holger Rune (Danemarca, 19 ani, 8 ATP) e un semn privind iminenta revenire a lui Halep în circuitul WTA.

Decizia lui Mouratoglou de a se despărți de Rune a aprins speculațiile în ceea ce privește posibila revenire a Simonei Halep în tenisul feminin“, a scris tennisuptodate.com.

Recent, fostul președinte al Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, s-a arătat revoltat de faptul că, nici până astăzi, n-avem un verdict clar în cazul în care Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Mie ce mi se pare obscen e perioada de când a fost declarată pozitivă Halep...

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro