Halep, reacție la postarea lui Mouratoglou: Simona a spulberat o speculație falsă

Halep, reacție la postarea lui Mouratoglou: Simona a spulberat o speculație falsă

Simona Halep (31 de ani, 30 WTA) a primit o lovitură năucitoare, în acest weekend, cazul ei de dopaj devenind și mai complicat, după ultimele noutăți despre care Adevărul a scris aici. În lumina acestor evenimente, fosta ocupantă a locului 1 mondial a avut o reacție tăioasă. La care, sâmbătă seară, s-a adăugat una la fel de vehementă din partea antrenorului ei, Patrick Mouratoglou. E cea mai dură și extinsă reacție din partea lui Mouratoglou, de când a izbucnit acest caz.

Iar postarea francezului, care s-a și viralizat în mediul online, a impresionat-o pe Halep. Pentru că, văzând vehemența cu care Mouratoglou a reacționat, „Simo“ a ținut să-i răspundă, în mod public: „Îți mulțumesc din suflet că ai fost cel care mi-a oferit ajutor și suport moral permanent. Vom lupta împreună pentru adevăr până la final“.

Această reacție a lui Halep spulberă și speculațiile care s-au făcut pe marginea relației sale cu Patrick Mouratoglou. După ce constănțeanca a picat testul antidoping, s-a spus că ea ar fi fost o victimă a staffului lui Mouratoglou, acuzat de neglijență. Pornind de aici, au fost zvonuri cum că relația Halep – Mouratoglou s-ar fi stricat, tăcerea francezului fiind, de asemenea, pusă pe seama acestor speculații. Acum însă, e clar: Mouratgolou și Halep sunt, în continuare, în aceeași barcă, urmând să atace împreună decizia suspendării Simonei pentru consum de Roxadustat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Andrei Tiberiu Maria, adică Smiley, a rămas fără carnet

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Apar amănuntele prinderii în flagrant a baronului PSD Dumitru Buzatu

4 „Un student haios devenit o jigodie. Un tânăr de treabă ajuns o otreapă”

5 România a turtit un pic pălăria Austriei într-o speță NATO, dar poate mult mai mult...