Halep, reacție la postarea lui Mouratoglou: Simona a spulberat o speculație falsă

Halep, reacție la postarea lui Mouratoglou: Simona a spulberat o speculație falsă

Simona Halep (31 de ani, 30 WTA) a primit o lovitură năucitoare, în acest weekend, cazul ei de dopaj devenind și mai complicat, după ultimele noutăți despre care Adevărul a scris aici. În lumina acestor evenimente, fosta ocupantă a locului 1 mondial a avut o reacție tăioasă. La care, sâmbătă seară, s-a adăugat una la fel de vehementă din partea antrenorului ei, Patrick Mouratoglou. E cea mai dură și extinsă reacție din partea lui Mouratoglou, de când a izbucnit acest caz.

Iar postarea francezului, care s-a și viralizat în mediul online, a impresionat-o pe Halep. Pentru că, văzând vehemența cu care Mouratoglou a reacționat, „Simo“ a ținut să-i răspundă, în mod public: „Îți mulțumesc din suflet că ai fost cel care mi-a oferit ajutor și suport moral permanent. Vom lupta împreună pentru adevăr până la final“.

Această reacție a lui Halep spulberă și speculațiile care s-au făcut pe marginea relației sale cu Patrick Mouratoglou. După ce constănțeanca a picat testul antidoping, s-a spus că ea ar fi fost o victimă a staffului lui Mouratoglou, acuzat de neglijență. Pornind de aici, au fost zvonuri cum că relația Halep – Mouratoglou s-ar fi stricat, tăcerea francezului fiind, de asemenea, pusă pe seama acestor speculații. Acum însă, e clar: Mouratgolou și Halep sunt, în continuare, în aceeași barcă, urmând să atace împreună decizia suspendării Simonei pentru consum de Roxadustat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale