Halep, schimbare majoră: Simona a anunţat că un singur om, plătit regeşte, va ghida cariera ei

Halep, schimbare majoră: Simona a anunţat că un singur om, plătit regeşte, va ghida cariera ei

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou (52 de ani) şi-au început colaborarea în aprilie 2022.

După primele turnee împreună, cu rezultate sub aşteptări, s-a speculat că acest parteneriat nu va avea viitor, mai ales că francezul e şi un antrenor scump, primind 20.000 de euro, săptămânal, la turneele la care o însoţeşte pe „Simo“.

Acum însă, după ce a ajuns la Washington, Halep a acordat un interviu în care a anunţat că toate deciziile majore privind traseul ei profesional vor fi luate de Mouratoglou.

„Totul e Mouratoglou acum. Echipa e 100% el. Tot ceea ce se întâmplă în jurul meu, e vorba despre academia lui şi despre el însuşi. Am făcut această schimbare pentru că am simţit cu adevărat că e momentul să o fac. Am crezut că voi termina cu tenisul la 30 de ani, dar acum am început ceva frumos şi ceva nou. Totul e complet nou. Aşa că mă voi bucura. De fapt, mă bucur deja. Voi vedea cât de bună pot fi în viitor. Am avut încredere în el din prima secundă. Mă simt în siguranţă. Nu-l voi compara niciodată cu Darren Cahill, pentru că sunt complet diferiţi. Ceea ce pot spune, în acest moment, e că cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat a fost să-l întâlnesc pe Patrick. El are o super energie. E super amabil. Aşa că înseamnă foarte mult pentru mine să lucrez cu astfel de oameni“, a afirmat Halep, potrivit Eurosport.

O prima mutare care arată că Mouratoglou decide tot acum pentru Halep a venit după sosirea Simonei, la Washington. Aici, ea n-a mai fost însoţită de preparatorul ei fizic, după cum Adevărul a scris aici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...