Halep și-a vândut vila de la Snagov: prețul stabilit, astronomic

Halep și-a vândut vila de la Snagov: prețul stabilit, astronomic

Simona Halep (32 de ani) e prezentată, în continuare, ca o jucătoare de tenis, însă, în realitate, constănțeanca se află, mai degrabă, în situația unui om care a încheiat deja socotelile cu sportul de performanță.

Simona Halep

„Simo“ a disputat ultima partidă pe 29 august 2022, în turul I de la US Open și, la cum arată situația ei din acest moment, revenirea pe teren, în viitorul apropiat, pare o utopie. Așadar, cu mult timp liber la dispoziție, Halep s-a apucat să-și facă ordine în viața personală. Și a luat decizia de a vinde vila de la Snagov, cea pe care o aranjase împreună cu fostul ei soț, Toni Iuruc. Prețul cerut în anunțul publicat: 4,4 milioane de euro.

Potrivit gsp.ro , Halep a și reușit, între timp, să vândă vila respectivă, aflată pe malul lacului Snagov. Aici, a fost organizată în iulie 2021 petrecerea care a marcat căsătoria Simonei cu omul de afaceri, Toni Iuruc. Vila vândută de Halep are 10.000 de metri pătrați, 9 camere și un teren de tenis.

Halep a avut niște câștiguri imense din tenis, fiind a treia sportivă în clasamentul all-time al banilor, după cum se poate vedea aici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?