Halep surprinde: Dedicație pentru Mouratoglou în plin scandal de dopaj

Halep surprinde: Dedicație pentru Mouratoglou în plin scandal de dopaj

La ce amploarea a luat cazul de dopaj în care e implicată Simona Halep (31 de ani, 10 WTA), ai fi tentat să crezi că, în disperare de cauză, românca e „ruptă“ de ce se întâmplă în diferite turnee, în această perioadă. Nici vorba de așa ceva! Dovadă și ultima postare făcută de „Simo“, cu dedicație pentru antrenorul ei, Patrick Mouratoglou.

Simona Halep, bucuroasă pentru ce a reușit antrenorul ei cu un alt jucător.

Concret, un alt jucător pregătit de Mouratoglou, danzeul Holger Rune (19 ani, 10 ATP), tocmai a dat marea lovitură, câștigând Masters-ul de la Paris, după o finală fabuloasă cu Novak Djokovici (Serbia, 35 de ani, 8 ATP): 3-6, 6-3, 7-5.

Rezultatul a impresionat-o și pe Halep, care a avut o postare pe rețelele de socializare: „Felicitări, Holger Rune! Mi-a plăcut să te văd jucând. Sunt mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou, o persoană specială“.

Deși eleva ei e implicată în acest scandal de dopaj, Mouratoglou s-a dus, la Paris, pentru a fi alături de Holger Rune. Prin comparație, săptămâna trecută, Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei, a venit, la București, pentru a vorbi cu Halep într-un moment extrem de dificil.

Mesajul Simonei Halep după Masters-ul de la Paris.

Mesajul Simonei Halep după Masters-ul de la Paris.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro