Halep, trădată în scandalul de dopaj: Fostul ei antrenor a explicat ce s-a întâmplat cu Simona

Halep, trădată în scandalul de dopaj: Fostul ei antrenor a explicat ce s-a întâmplat cu Simona

Simona Halep (32 de ani) transmite că nu renunță la luptă, mesajul ei de astăzi de pe Instagram fiind elocvent în ceea ce privește intenția româncei în această bătălie teribilă cu organizațiile anti-doping și cele care conduc tensiul feminin. Din păcate, în ciuda faptului că „Simo“ vrea să-și salveze reputația cu orice preț, deocamdată, dovezile din dosarul ei o fac KO, după cum Adevărul a explicat aici.

Simona Halep

Și, din păcate, până să avem motivarea suspendării, era din ce în ce mai clar că Halep a fost trădată din interior, ruinată din cauza unei greșeli de nepermis pentru o sportivă atât de experimentată, cum e ea. Acum, în dialog cu sport.ro , fostul antrenor al Simonei, Artemon Apostu-Efremov, a spus același lucru, indicând că Halep n-ar fi trebuit să se debaraseze atât de ușor de oameni precum Teo Cercel, fostul ei preparator fizic.

Ce a spus Artemon Apostu-Efremov?

*Din punctul meu de vedere, a fost o scăpare, nu știu a cui, - probabil a echipei din spatele ei -, pentru că eu știu cât de atentă și cât de riguroasă era cu orice era în jurul ei.

*Citisem un interviu dat de Cristi Balaj care, la un moment dat, a fost șeful de la Anti-Doping... eu îl sunasem și aveam numărul de la Simona, care mi-a cerut să întreb de anumite medicamente pe care trebuia să le ia, la un moment dat. La fel, știu că Teo Cercel era extrem de riguros cu asta.

*Până la urmă, toată cariera ei, până acum un an, a fost testată de extrem de multe ori, pașaportul biologic a existat și atunci, nu au existat nereguli, nu a existat nimic, deci undeva a fost o scăpare pe care ea o plătește. Dacă nu există intenție, există scăpare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat