Halep, veselă înaintea audierilor pentru dopaj: Unde se află acum Simona

Halep, veselă înaintea audierilor pentru dopaj: Unde se află acum Simona

Simona Halep (16 WTA) urmează să treacă peste o etapă crucială, în tentativa de a scăpa de scandalul de dopaj în care a fost prinsă după US Open 2022. Potrivit Darren Cahill , în această lună, constănțeanca își va susține cauza în fața comisiei care va analiza dosarul pentru consum de Roxadustat.

Adevărul a prezentat aici, pe larg, un caz similar care, în mod normal, ne dă fiori, când ne dăm seama ce pedeapsă poate primi „Simo“. Doar că fosta ocupantă a locului 1 mondial pare lipsită de griji, cu precizarea că, uneori, aparențele înșală. În ultimele luni, Halep a plecat dintr-o vacanță în alta, iar acum se află, la Paris, de unde a postat o fotografie pe Instagram.

În ciuda perioadei de inactivitate, care e cauzată de suspendarea provizorie pentru dopaj, Halep rămâne cu cel mai bun clasament dintre jucătoarele din România, după un sezon 2023 în care, deocamdată, sportivele tricolore au înregistrat niște rezultate catastrofale, după cum Adevărul a arătat aici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro