Halloween mortal la Seul: zeci de oameni resuscitați, după ce s-au călcat în picioare VIDEO

Halloween mortal la Seul: zeci de oameni resuscitați, după ce s-au călcat în picioare VIDEO

Zeci de persoane au fost resuscitate, sâmbătă seară, după ce s-au călcat în picioare pe o stradă îngustă pentru a sărbători Halloweenul, relatează Daily Mail.

Persoanele resuscitate pe străzile districtului Itaewon. Foto AFP

Un oficial a afirmat că cel puțin 100 de persoane au fost rănite în districtul Itaewon din Seul, însă numărul deceselor nu este cunoscut. Aceștia nu au făcut cunoscut numărul de persoane care sunt resuscitate, însă au afirmat că sunt zeci.

Poliția a spus că zeci de persoane au fost resuscitate pe străzile districtului, în timp ce mulți alții au fost transportați la spitalele din apropiere.

Un ofițer de poliție a declarat, sub protecția anonimatului, că a fost informat că pe străzile din Itaewon s-a produs o învălmășeală, unde o mulțime de oameni s-au adunat pentru a sărbători Halloweenul.

Presa locală a relatat că incidentul ar fi avut loc după ce un număr mare de persoane s-ar fi grăbit să ajungă într-un bar din Itaewon, deoarece au auzit că o vedetă ar fi acolo.

Președintele sud-coreean Yoon Suk Yeol a solicitat oficialilor să asigure tratament rapid pentru cei răniți.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante