Handbal feminin: CSM București - Gyor 22-24, în Liga Campionilor

Handbal feminin: CSM București - Gyor 22-24, în Liga Campionilor

CSM București a fost învinsă de Gyori Audi ETO KC cu scorul de 24-22 (14-8), duminică, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, în ultimul său meci din Grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana României, care nu mai putea ocupa alt loc în grupă decât patru, indiferent de rezultat, a început mai slab meciul. Gyor a condus cu 4-1 (min. 8), 6-2 (12), 8-3 (16), iar în minutul 27 diferența de pe tabelă crescuse la șapte goluri, 13-6. La pauză, echipa oaspete avea pe tabelă șase goluri în plus, 14-8.

CSMB a jucat mai bine în partea a doua a meciului și s-a apropiat la doar două goluri, 15-17 (42), pentru ca în minutul 48 ecartul de pe tabelă să fie de un singur gol, 18-19. Gyor a mai condus la trei goluri, 21-18 (54), campioana României a venit din nou la un singur gol în spate, 21-22 (57), dar a reușit să egaleze, vicecampioana Ungariei câștigând cu 24-22.

Isabelle Gullden, cu 8 goluri, a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre, celelalte goluri fiind reușite de Oana Manea — 6, Aurelia Brădeanu — 2, Iulia Curea 1, Linnea Torstenson 1, Ana Paula Rodrigues Belo 1, Cristina Vărzaru 1, Bianca Bazaliu 1, Carmen Martin 1.

Pentru Gyor au marcat Heidi Loke 5 goluri, Linn Jorum Sulland 5, Ida Alstad 4, Eduarda Amorim 3, Aniko Kovacsics 3, Cornelia Groot 2, Yvette Broch 1, Kari Aalvik Grimsboe (portar) 1.

Înaintea ultimei partide din grupă, Buducnost — Midtjylland, în clasament, pe primul loc se află Gyori Audi ETO KC, 15 puncte, urmată de Vardar Skopje, 14 p, Buducnost Podgorica, 13 p, CSM București, 9 p, FC Midtjylland, 5 p, IK Savehof, 2 p.

Primele patru clasate s-au calificat în sferturile de finală. CSM București o va întâlni pe câștigătoarea primei grupe principale, Rostov pe Don. HCM Baia Mare, care s-a clasat și ea pe patru în cealaltă grupă, va juca în sferturi cu câștigătoarea grupei a doua, Buducnost (în cazul probabil în care o învinge pe Midtjylland) sau Gyori Audi ETO KC.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale