Handbal feminin: CSM Bucureşti a pierdut la 'masa verde' meciul cu Rostov pe Don

Handbal feminin: CSM Bucureşti a pierdut la 'masa verde' meciul cu Rostov pe Don

Echipa feminină de handbal a CSM Bucureşti a pierdut la "masa verde" meciul cu echipa rusă Rostov pe Don, din Liga Campionilor, care nu s-a putut desfăşura din cauza mai multor teste pozitive la Covid-19 în rândul campioanei României.

''După mai multe discuţii între reprezentanţii ambelor cluburi şi membrii EHF, federaţia europeană a decis ca echipa din Rusia să câştige cu 10-0 şi cele două puncte puse în joc. Aceştia au transmis că, deşi au căutat alternative pentru a se putea juca meciul, acest lucru nu a fost posibil din cauză că nu a putut fi găsită o nouă dată de joc, disponibilă pentru ambele echipe'', precizează clubul.

Meciului dintre CSM Bucureşti şi echipa Rostov pe Don, din etapa a 13-a a Ligii Campionilor, fusese programat să se joace sâmbătă 12 februarie, dar nu s-a putut disputa din cauza mai multor rezultate pozitive la testele de SARS-CoV în cadrul echipei bucureştene.

CSMB a mai avut un meci amânat din cauza infectărilor cu Covid-19 din lot, cel din deplasare cu Brest Bretagne Handball, pierdut ulterior pe teren, cu 21-24.

CSM Bucureşti va juca duminică ultimul meci din grupă, acasă, cu Team Esbjerg.

Mai mult ca sigur, CSM va încheia pe locul 5 în grupă şi va juca în barajul pentru sferturile de finală cu formaţia clasată pe patru în Grupa B, ŢSKA Moscova (echipă antrenată de Florentin Pera) sau Odense Handbold.

Clasament
1. Team Esbjerg 22 puncte
2. Rostov pe Don 19
3. Brest Bretagne Handball 17
4. FTC-Rail Cargo Hungaria 15
5. CSM Bucureşti 14
6. BV Borussia 09 Dortmund 9
7. Buducnost BEMAX Podgorica 4
8. Podravka Vegeta Koprivnica 2

Restanţa FTC-Rail Cargo Hungaria - Podravka va avea loc miercuri 16 februarie.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /