Handbal feminin: CSM București, învinsă neașteptat în Danemarca, în Liga Campionilor

Handbal feminin: CSM București, învinsă neașteptat în Danemarca, în Liga Campionilor

CSM București, deținătoarea trofeului, a fost învinsă surprinzător de formația daneză FC Midtjylland, cu scorul de 24-21 (9-10), sâmbătă, la Ikaast, în Grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSMB a făcut un meci modest în fața celei mai slabe echipe din grupă, ratând nepermis de mult și făcând numeroase greșeli.

După un început echilibrat, cu ratări de ambele părți, echipa daneză s-a desprins pe tabelă la 5-3 (15), iar apoi a fost echipa aflată la conducere până în ultimul minut al reprizei, când CSM a reușit să treacă în avantaj, cu 10-9, scor înregistrat la pauză.

Campioana României a condus o singură dată la două goluri, 11-9 (32). Gazdele au marcat trei goluri la rând și scorul a devenit 12-11 (34). Echipa antrenată de danezul Jacob Vestergaard (CSMB) nu a reușit să se regăsească și diferența de pe tabelă a crescut în favoarea echipei FC Midtjylland, 15-12 (38). O singură dată CSMB a ajuns la un gol de gazde, 19-18 (50), după care FC Midtjylland s-a desprins la patru goluri și a câștigat în cele din urmă cu 24-21.

Pentru FC Midtjylland au marcat Stine Joergensen 5 goluri, Sabina Rosengren Jacobsen 1, Veronica Kristiansen 4, Sabine Pedersen 2, Fie Woller 1, Mie Augustesen 2, Trine Ostergaard Jensen 5, Louise Katharina Burgaard 1, Eliza Buceschi 3.

Pentru CSMB au înscris Isabelle Gullden 4 goluri, Bianca Bazaliu 1, Linnea Torstensson 3, Carmen Martin Berenguer 5, Oana Manea 1, Gnonsiane Niombla 4, Anastasia Lobaci 2, Majda Mehemedovic 1.
Gyor Audi ETO KC a învins-o pe Rostov cu 28-27, în deplasare, în celălalt meci al grupă.

În clasament, pe primul loc se află Gyor Audi ETO KC, 4 puncte, urmată de CSM București, 2 p, FC Midtjylland, 2 p, Rostov pe Don, 0 p.

Vineri 28 octombrie va avea o reeditare a finalei Ligii Campionilor din sezonul trecut, CSM București — Gyor Audi ETO KC, în Sala Polivalentă din Capitală.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...