Handbal feminin: CSM Bucureşti se confruntă cu 6 cazuri de coronavirus

Handbal feminin: CSM Bucureşti se confruntă cu 6 cazuri de coronavirus

CSM Bucureşti se confruntă cu 6 cazuri de COVID-19 în cadrul lotului de handbal feminin, 5 jucătoare şi antrenorul Adrian Vasile, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul general al clubului, Gabriela Szabo.

Ea a precizat că se află în contact cu DSP Bucureşti şi reprezentanţii Federaţiei Române de Handbal, şi că deocamdată nu se ştie dacă meciul de miercuri cu SCM Râmnicu Vâlcea va fi amânat.

"Luni au fost efectuate teste şi şase au ieşit, din nefericire, pozitive. De o oră şi ceva comunicăm cu DSP Bucureşti şi cu federaţia şi aşteptăm şi noi nişte clarificări în ceea ce priveşte partida de mâine", a declarat Szabo.

CSM Bucureşti a efectuat luni teste RT-PCR în cadrul lotului echipei feminine de handbal în urma cărora au fost depistate şase persoane pozitive. Testele au fost efectuate în perspectiva deplasării echipei de handbal la Sfântu Gheorghe, acolo unde joi este programată confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea din Liga Florilor MOL.

Clubul bucureştean precizează că jucătoarele şi membrii staff-ul tehnic nu s-au întâlnit în ultimele zile, de la revenirea de la Metz, de sâmbătă, acolo unde CSM Bucureşti a disputat ultimul meci din faza grupelor DELO EHF Champions League. AGERPRES (A, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”