Handbal feminin: Daneza Line Jorgensen și-a prelungit contractul cu CSM București

Handbal feminin: Daneza Line Jorgensen și-a prelungit contractul cu CSM București

Jucătoarea daneză Line Jorgensen (27 ani), care evoluează pe postul de inter dreapta, a semnat un nou contract cu echipa feminină de handbal CSM București, valabil până în vara anului 2019, a anunțat clubul pe site-ul său oficial.

''Sunt foarte fericită pentru oportunitatea primită de a continua la CSM București pentru încă doi ani. Iubesc orașul București, un oraș care mi-a oferit o mulțime de experiențe inedite, iar fanii sunt absolut incredibili. Sunt sigură că vom continua să avem o echipă foarte bună cu care ne vom lupta pentru câștigarea Ligii Campionilor. Doresc să mulțumesc clubului și colegelor mele pentru încrederea și sprijinul acordate'', a declarat Jorgensen.

La rândul său, directorul general al clubului, Alin Petrache, a afirmat: ''Este evident că trebuie să continuăm acest proiect al echipei feminine de handbal. Pentru a performa trebuie să ne îmbunătățim în permanență. Mă bucur că Line va continua cu noi. Este o jucătoare importantă în care ne punem mari speranțe în viitor''.

Jorgensen a contribuit la câștigarea celui de-al doilea titlu de campioană naționala (2015-16), a Cupei României și a Ligii Campionilor de către CSM București, dar în acest sezon a evoluat foarte puțin pentru echipa din Capitală din cauza unei accidentări suferite în luna octombrie.

Căpitanul naționalei Danemarcei are în palmares medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2013.

Jorgensen este a doua jucătoare din actualul lot care își prelungește contractul cu CSM București, după franțuzoaica Gnonsiane Niombla, care a semnat săptămâna trecută pentru încă doi ani.

Totodată, CSMB a anunțat luni transferul Cristinei Neagu (Buducnost Podgorica), cea mai bună jucătoare a lumii în 2010 și 2015 urmând să se alăture lotului din vară.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Percheziții la clanul interlop Duduianu

3 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

4 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

5 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?