Handbal feminin: Gnonsiane Niombla (CSM Bucureşti) - Suntem în formă, putem face un meci mare la Gyor

Handbal feminin: Gnonsiane Niombla (CSM Bucureşti) - Suntem în formă, putem face un meci mare la Gyor

Handbalista echipei CSM Bucureşti Gnonsiane Niombla a declarat, vineri, că formaţia sa este în formă şi poate face un "meci mare" în deplasare cu Gyori Audi ETO KC în grupele principale ale Ligii Campionilor.

"Suntem pregătite, ne aşteaptă un meci mare şi foarte important la Gyor. Aşteptăm multe de la acest meci. Putem să ne întoarcem cu puncte sau nu, important e să jucăm bine. Ele au avantajul terenului propriu, însă noi suntem în formă şi putem face un meci mare. Trebuie să fim unite şi să jucăm ca o echipă. La meciurile de la Gyor este mereu nebunie. Se ştie că de fiecare dată când o echipă românească joacă în Ungaria este o nebunie. Nu ştiu exact de ce, poate e o chestie istorică. Nu cred că suntem gata pentru Final4, dar o luăm pas cu pas şi încercăm să facem lucruri mai bune", a spus ea.

Jucătoarea franceză s-a arătat bucuroasă de revenirea Isabellei Gullden, cea care a absentat la ultimul meci din campionat cu formaţia Corona Braşov din cauza unor dureri la spate. "Bella (n.r. - Isabelle Gullden) revine în acest meci, ea este creierul echipei noastre. Este un atu important faptul că o vom avea alături pe Bella", a afirmat Niombla.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, luni, de la ora 20,00, în deplasare, formaţia Gyori Audi ETO KC, într-o partidă contând pentru grupele principale ale Ligii Campionilor.
AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...