Handbal feminin: România, învinsă clar de Rusia, în preliminariile Campionatului European 2018

Handbal feminin: România, învinsă clar de Rusia, în preliminariile Campionatului European 2018

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă clar de formaţia Rusiei, cu scorul de 30-25 (17-15), miercuri, la Togliatti, într-un meci din Grupa a 4-a a preliminariilor Campionatului European din 2018.

Tricolorele au fost conduse de la un capăt la altul al meciului şi s-au ridicat în puţine momente la nivelul adversarelor.

În prima repriză, Rusia a condus şi la şase goluri, cu 14-8 (19), dar la pauză gazdele aveau doar două goluri în plus, 17-15, după o revenire consistentă a echipei noastre, antrenată de spaniolul Ambros Martin.

După pauză, Rusia s-a desprins din nou pe tabelă şi a câştigat fără emoţii, după ce a condus şi la opt goluri, 30-22 (55). Rusia a câştigat cu 30-25, dar România, care a ratat două aruncări de la 7 metri, nu a reuşit să înscrie în unele momente nici când a avut două jucătoare în plus (6 la 4).

Daria Dmitrieva a fost de neoprit, fiind cea mai bună marcatoare a Rusiei, defensiva noastră negăsind aproape niciodată cheia blocării sale, în timp ce din echipa României s-a remarcat Cristina Neagu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”