Handbal feminin: SCM Craiova anunţă 11 cazuri pozitive la COVID-19; Un nou caz şi la SCM Râmnicu Vâlcea

Handbal feminin: SCM Craiova anunţă 11 cazuri pozitive la COVID-19; Un nou caz şi la SCM Râmnicu Vâlcea

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a anunţat, joi, 11 cazuri pozitive la COVID-19 după turneul de la Sfântu Gheorghe, 9 jucătoare şi doi membri ai staff-ului, potrivit site-ului oficial al clubului .

''În urma turneului competiţional desfăşurat în localitatea Sfântu Gheorghe, în perioada 28.10-03.11.2020, competiţie oficială a Federaţiei Române de Handbal, în cadrul căreia s-au desfăşurat etapele 2, 3, 4 şi 5 din cadrul Ligii Naţionale de Handbal Feminin, ediţia de campionat 2020-2021, mare parte a lotului echipei de handbal feminin SCM Craiova a acuzat o stare precară de sănătate. În urma celor constatate, în ultimele 24 de ore, toată delegaţia SCM Craiova care a participat la turneul din localitatea Sfântu Gheorghe a fost supusă testelor rRT-PCR. Conform rezultatelor buletinelor de analize medicale, 11 dintre componenţii lotului de handbal feminin - 9 sportive şi 2 reprezentanţi ai staff-ului tehnic - au fost detectaţi pozitiv la SARS-CoV-2 prin rRT - PCR'', se arată în comunicat.

Totodată, SCM Râmnicu Vâlcea, care a participat cu un lot decimat de COVID-19 la Sfântu Gheorghe, a anunţat, joi seara, că a antrenorul Florentin Pera a fost testat şi el pozitiv după turneul din Covasna.

Majoritatea echipelor din Liga Naţională au înregistrat cazuri pozitive la COVID-19 în primele două turnee ale campionatului, recordul fiind deţinut de CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, care a anunţat 20 de cazuri pozitive după turneul de la Sfântu Gheorghe.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: scmcraiova.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina