Handbal feminin: Turneul Final4 al Ligii Campionilor, cu aceleași echipe ca anul trecut

Handbal feminin: Turneul Final4 al Ligii Campionilor, cu aceleași echipe ca anul trecut

Aceleași echipe ca în 2016 vor disputa anul acesta turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM București, Gyori Audi ETO KC, Vardar Skopje și Buducnost Podgorica.

Deținătoarea trofeului, CSM București, s-a calificat la turneul de la Budapesta (6-7 mai) după două victorii cu Ferencvaros TC-Rail Cargo Hungaria, 27-26, sâmbătă, chiar la Budapesta , și 30-25 la București.

Buducnost Podgorica a obținut și ea două victorii în sferturi, 31-17 pe teren propriu și 35-30, sâmbătă, în deplasare, cu Larvik (Norvegia), jucătoarea română Cristina Neagu fiind și de data aceasta cea mai bună marcatoare a formației muntenegrene, cu 9 goluri.

Gyori Audi ETO KC a trecut de Metz Handball cu 28-22, pe teren propriu, după 31-32 în deplasare. Amorim a fost cea mai bună de la echipa antrenată de Ambros Martin, cu 7 goluri, Groot a marcat 6, Broch 5, Gorbicz 4 etc. De la oaspete Gros, Luciano, Smits și Zaadi Deuna au înscris câte 4 goluri.

Vardar Skopje a dispus de FC Midtjylland cu 26-24, sâmbătă, după 28-26 în Danemarca. Covic și Penezic au reușit câte 6 goluri pentru Vardar, care era condusă cu 12-11 la pauză.

Tragerea la sorți a semifinalelor va avea loc marți 18 aprilie.

La ediția de anul trecut, CSM București a dispus în semifinale de Vardar cu 27-21, iar Gyori Audi ETO KC s-a impus la limită în duelul cu Buducnost, 21-20. În finala mică, Vardar a trecut de Buducnost cu 30-28, iar CSM București a câștigat trofeul, după ce a învins-o pe Gyori Audi ETO KC cu 29-26, după prelungiri și aruncările de departajare.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”