Harghita: Circulaţie în condiţii de iarnă în tot judeţul; trafic oprit pe DN 15 şi DN 12C în timpul nopţii

Harghita: Circulaţie în condiţii de iarnă în tot judeţul; trafic oprit pe DN 15 şi DN 12C în timpul nopţii

Circulaţia pe toate tronsoanele de drumuri naţionale din judeţul Harghita se face în condiţii de iarnă vineri dimineaţa, în urma ninsorilor abundente, în timpul nopţii fiind oprit traficul pe DN 15, Topliţa-Borsec, în zona vârfului Creanga, şi pe DN 12 C, în localitatea Lacu Roşu, unde a rămas blocat un autocar cu 40 de persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, Alina Ciobotariu, pe cele două drumuri s-a acţionat cu utilaje de la Secţia de Drumuri Naţionale, vineri dimineaţa circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

La Lacu Roşu a rămas blocat un autocar cu 40 de persoane, care şi-a reluat drumul după ce şoseaua a fost deszăpezită, fără să existe alte probleme.

De asemenea, circulaţia a mai fost îngreunată în cursul serii de joi pe DN 15, Topliţa-Borsec, în apropierea localităţii Corbu, după ce un copac s-a prăbuşit peste linia electrică, fiind necesară intervenţia echipelor de la Electrica.

Din cauza ninsorilor abundente, a fost afectată o reţea de medie tensiune şi trei posturi de transformare din localitatea Şiclod, unde au rămas fără curent electric 326 de consumatori. AGERPRES (AS-autor: Gina Ştefan, editor: Diana Dumitru, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...