Harghita: Femeie înşelată cu 1.500 Euro de o persoană cunoscută pe o reţea de socializare

Harghita: Femeie înşelată cu 1.500 Euro de o persoană cunoscută pe o reţea de socializare

O femeie de 54 ani, din municipiul Miercurea Ciuc, a fost înşelată cu 1.500 de Euro, după ce a fost convinsă de o persoană cunoscută pe o reţea de socializare să vireze banii într-un cont bancar, în schimbul unui colet cu diverse bunuri, a informat IPJ Harghita.

"Femeia a sesizat că a fost abordată pe o reţea de socializare de către o persoană necunoscută, care, în urma conversaţiilor purtate, a reuşit să îi câştige încrederea, iar mai apoi, sub pretextul că îi va trimite din străinătate un colet ce ar conţine diverse bunuri şi valori, i-a solicitat 1.500 de euro. Reclamanta a trimis banii prin virament bancar, însă nu a primit în schimb niciun colet, fiind astfel păgubită cu 1.500 de euro", se arată în informarea IPJ Harghita.

În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului cauzat, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, mai precizează sursa citată. AGERPRES / (AS - autor: Gina Ştefan, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...