Harghita: Linia ferată Siculeni-Livezi, închisă din cauza căderilor de arbori; două trenuri staţionează la Livezi

Harghita: Linia ferată Siculeni-Livezi, închisă din cauza căderilor de arbori; două trenuri staţionează la Livezi

Traficul feroviar între Siculeni şi Livezi este închis, din cauza arborilor prăbuşiţi pe calea ferată, două trenuri în care se află 95 de pasageri fiind staţionate în staţia Livezi, a informat Biroul de Presă al Instituţiei Prefectului.

"Pe calea ferată, linia 501 Siculeni - Livezi, datorită căderilor de arbori, a fost închisă. Pe această linie sunt două trenuri Regio staţionate în staţia Livezi, în care sunt 95 pasageri, fiindu-le asigurată încălzirea. Se intervine cu o drezină şi şase lucrători de la SNCFR', se precizează în informarea Instituţiei Prefectului.

Din cauza căderilor de arbori sunt închise şi două drumuri naţionale, DN 13B, între Gheorgheni şi Praid şi DN12 C, Gheorgheni - Lacu Roşu, precum şi drumul judeţean 125 Sândominic - Bălan.

ISU Harghita a trimis mesaje RO-ALERT pentru avertizarea populaţiei privind drumurile blocate.

Instituţia Prefectului a mai precizat că din cauza vântului puternic se semnalează căderi de arbori şi pe alte sectoare de drumuri judeţene, unde se intervine pentru degajarea carosabilului.

De asemenea, din cauza condiţiilor meteo sunt nealimentate cu energie electrică localităţile Corbu, Tulgheş şi Bilbor, fiind afectaţi 1.622 consumatori casnici - 32 posturi de transformare, precum şi oraşul Bălan, unde nu au curent electric 2.913 consumatori.

Se intervine în teren cu echipe de la Electrica, a mai arătat sursa citată. AGERPRES (AS-autor: Gina Ştefan, editor: Antonia Niţă, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”

5 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!