Harghita: Percheziţii la locuinţele unor persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc şi mare risc

Harghita: Percheziţii la locuinţele unor persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc şi mare risc

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Harghita, au efectuat, miercuri dimineaţa, şapte percheziţii la locuinţele unor persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc, a informat IPJ Harghita.

Din cercetări a reieşit că mai multe persoane ar fi deţinut, în vederea comercializării, în imobilele unde locuiesc, droguri de risc (cannabis), respectiv droguri de mare risc.

La sediul DIICOT - Biroul Teritorial Harghita, au fost conduse, în vederea audierii, şase persoane.

Sursa citată a mai arătat că acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Harghita - Serviciul pentru Acţiuni Speciale, precum şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita.

Procurorii DIICOT şi Poliţia Română, cu sprijinul Jandarmeriei, au desfăşurat miercuri o acţiune de amploare la nivel naţional pentru destructurarea unor grupări infracţionale organizate, specializate în trafic de persoane şi de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranţi, criminalitate informatică, trafic de droguri şi infracţiuni împotriva patrimoniului cu consecinţe deosebit de grave, precum şi alte infracţiuni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…