Harghita: Un angajat al Consiliului Judeţean, confirmat pozitiv cu noul coronavirus, a decedat

Harghita: Un angajat al Consiliului Judeţean, confirmat pozitiv cu noul coronavirus, a decedat

Un angajat al Consiliului Judeţean Harghita, care a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, a decedat, un alt angajat fiind diagnosticat cu COVID-19, iar alţi doi fiind suspecţi de infectare.

"Zilele trecute a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus un coleg din cadrul colectivului de muncă al Consiliului Judeţean Harghita şi cu regret trebuie să vă anunţăm că acesta a decedat. Un alt coleg este diagnosticat pozitiv, iar alţi doi sunt suspecţi că ar fi contactat virusul", este mesajul postat pe pagina de Facebook a instituţiei .

Potrivit sursei citate, Consiliul Judeţean îşi desfăşoară activitatea zilnică cu număr restrâns de angajaţi, la sediul instituţiei având loc o dezinfecţie generală.

Sursa citată mai precizează că angajaţii a trei dintre direcţiile Consiliului Judeţean îşi desfăşoară activitatea de la domiciliu.

Cetăţenii sunt îndemnaţi să utilizeze mediul online pentru soluţionarea aspectelor administrative, la adresa info@judetulharghita.ro şi sunt informaţi că prelucrarea documentelor pe suport de hârtie va fi îngreunată.

"În cazul în care se impune, vă stă la dispoziţie biroul de la parterul instituţiei destinat primirii locuitorilor judeţului", se mai arată în mesajul postat pe pagina de socializare.

Datele furnizate de Biroul de Presă al Instituţiei Prefectului mai arată că în ultimele 24 de ore un număr de zece harghiteni au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus, numărul total al îmbolnăvirilor, de la începutul pandemiei, ajungând la 1.103. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...