Harghita: Un jandarm, în timpul liber, a urmărit şi oprit un taxi cu cinci sri-lankezi, aflaţi ilegal pe teritoriul României

Harghita: Un jandarm, în timpul liber, a urmărit şi oprit un taxi cu cinci sri-lankezi, aflaţi ilegal pe teritoriul României

Un jandarm din Harghita, aflat în timpul liber, la Miercurea Ciuc, a urmărit şi a oprit un taxi în care urcaseră cinci bărbaţi, pe care i-a suspectat că sunt sri-lankezi, aflaţi ilegal pe teritoriul României.

Potrivit unei informări a Jandarmeriei Române, bărbatul, ofiţerul specialist în prevenirea şi combaterea criminalităţii, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita, se afla în timpul liber, când a observat pe o stradă din oraş un taxi în care au urcat în grabă cinci persoane.

Jandarmul a suspectat că fac parte dintr-un grup de 13 cetăţeni sri-lankezi, aflaţi ilegal pe teritoriul României, după cum informase Biroul Judeţean Imigrări Harghita.

Ofiţerul a blocat cu autoturismul personal taxiul, dar acesta a demarat, motiv pentru care a trecut la urmărirea lui şi a reuşit să îl oprească, după ce i-a arătat, pe geam, şoferului, legitimaţia de serviciu.

Potrivit sursei citate, la faţa locului a fost chemat şeful Biroului pentru Imigrări Harghita, iar persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita. AGERPRES (AS-autor: Gina Ştefan, editor: Diana Dumitru, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!