Harghita: Un nou dosar penal întocmit de poliţişti pentru o adeverinţă de angajator completată în fals

Harghita: Un nou dosar penal întocmit de poliţişti pentru o adeverinţă de angajator completată în fals

Poliţiştii harghiteni au întocmit un dosar penal unui bărbat de 64 ani, care a prezentat o adeverinţă falsă de angajator pentru a-şi justifica deplasarea, fiind al treilea caz de acest gen de la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, în cursul zilei de luni, o patrulă de poliţie a oprit pentru un control, în zona centrală a comunei Ditrău, un autoturism care circula pe drumul european.

Pentru justificarea deplasării, conducătorul auto, un bărbat de 64 de ani, din comuna Ciumani, a prezentat o adeverinţă permanentă eliberată de o societate comercială din municipiul Topliţa.

În urma verificărilor efectuate în Registrul Electronic General de Evidenţă a Salariaţilor, s-a constatat că persoana în cauză nu are calitatea de angajat al unităţii economice respective.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru fals în declaraţii şi uz de fals.

Este al treilea caz de acest gen de la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare, în celelalte două cazuri fiind vorba de o femeie şi un bărbat din Gheorgheni care au prezentat adeverinţe false de la locul de muncă, pentru a-şi justifica deplasarea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia