Harry Styles, surprins în timp ce se săruta cu actrița Emily Ratajkowski VIDEO

Harry Styles, surprins în timp ce se săruta cu actrița Emily Ratajkowski VIDEO

La patru luni de la despărțirea de actrița Olivia Wilde, cântărețul Harry Styles a fost surprins sărutându-se cu Emily Ratajkowski, relatează Pagesix.

Harry Styles a fost surprins în timp ce se săruta cu o actriță. Foto: Arhivă

Actrița Emily Ratajkowski îl mângâia pe obraz pe câștigătorul premiului Grammy în timp ce se sărutau pe o stradă din Tokyo, unde acesta a susținut recent mai multe concerte la Ariake Arena, în cadrul turneului său „Love on Tour”.

Cântărețul, în vârstă de 29 de ani, purta o jachetă neagră și blugi, în vreme ce actrița, în vârstă de 31 de ani, purta o jachetă roz cu o fustă neagră lungă.

În luna noiembrie a anului 2022, Styles și Olivia Wilde, în vârstă de 39 de ani, s-au despărțit după aproape doi ani de relație. O sursă a afirmat la vremea respectivă că cei doi erau „încă prieteni foarte apropiați", dar aveau „priorități diferite", inclusiv faptul că actrița din „House" era „concentrată pe copiii ei".

Olivia Wilde și Harry Styles s-au despărțit FOTO Profimedia

Olivia Wilde și Harry Styles s-au despărțit FOTO Profimedia

Olivia Wilde are doi copii, Otis și Daisy, cu comediantul Jason Sudeikis.

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard se află în plin divorț, cu care are un fiu în vârstă de doi ani, Sylvester. Actrița a mai fost surprinsă și în compania altor bărbați, precum: Pete Davidson și Eric André.

Harry Styles este un cântăreț britanic și care a atins apogeul celebrității alături de formația One Direction . Pe lângă cariera muzicală, acesta a jucat în următoarele filme: „Don’t Worry Darling/ Nu-ți face griji, dragă”, „My Policeman” și „The Eternals/ Eternii”.

În acest an, cântărețul britanic a fost marele câștigător al galei BRIT Awards. Acesta a câștigat toate cele patru categorii la care fusese nominalizat: artistul anului, cântecului anului cu piesa „As It Was”, cel mai bun artist pop/ R&B și albumul anului cu „Harry's House”.

Emily Ratajkowski a jucat în filmele „Lying and Stealing/ Minciuni și hoții”, „Cruise”, „Welcome home/ Bine ați venit” și „In Darkness/ În beznă”.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro