Heather Locklear, de nerecunoscut. Cum arată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume și ce s-a întâmplat cu ea FOTO

Heather Locklear, de nerecunoscut. Cum arată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume și ce s-a întâmplat cu ea FOTO

Doar o umbră a mai rămas din actrița americană care făcea furori în serialul „Melrose Place“, în anii ʼ90.

Heather Locklear a fost una dintre cele mai frumoase actrițe din lume FOTO Profimedia

La 61 de ani, diva de la Hollywood este departe de gloria de odinioară. Recent, Heather Locklear a fost fotografiată în Los Angeles, așezată pe o bordură. Actrița era îmbrăcată în negru, părea abătută și total absorbită de propriile gânduri. Fața îi era umflată, iar părul dezordonat și necoafat, potrivit Daily Mail.

Heather Locklear a așteptat aproape o jumătate de oră înainte ca logodnicul ei, Chris Heisser, să apară și să o ia cu mașina. Atunci când acesta a apărut, actrița s-a înveselit brusc, a devenit zâmbitoare, și-a luat poșeta Louis Vuitton și a urcat în mașină.

Heather Locklear și Chris Heisser au fost iubiți în liceu, s-au reîntâlnit în 2017, când au reluat relația, iar în 2020 s-au logodit. Cei doi s-au cunoscut la sfârșitul anilor 1970, la liceul Newbury Park, dar apoi au luat-o pe drumuri diferite. Între timp, Heather Locklear a devenit un star la Hollywood și a avut două mariaje cu rockeri celebri: Tommy Lee (1986-1993) și Richie Sambora (1994-2007), cu care are o fiică, Ava (25 de ani).

După aceste mariaje ratate, actrița a intrat într-o spirală descendentă, în care depresia și consumul de alcool și droguri au adus-o nu o dată la limită. A fost arestată pentru șofat sub influența substanțelor periculoase, a ajuns în clinici de dezintoxicare, a recidivat, iar toate acestea au lăsat urme pe chipul divei de la Hollywood. A căutat să-şi aline suferinţa după divorţuri în braţele oricărui bărbat disponibil (comicul David Spade, actorii John Stamos, Scott Baio, actorul din „Melrose Place“, Jack Wagner ).

Din cauza consumului de antidepresive şi alcool, a fost protagonista unui scandal imens, în urma căruia a fost arestată, în 2018. Heather Locklear a fost acuzată de violenţă domestică după ce s-a bătut cu iubitul ei, Chris Heisser şi l-a muşcat de nas, pe fondul consumului de alcool.

Apoi, i-a amenințat, înjurat și atacat fizic pe cei trei poliţitşti veniți la fața locului. Toate acestea s-au petrecut sub ochii fiicei sala, Ava, pe atunci în vârstă de 20 de ani. Actrița a fost internată într-o clinică de psihiatrie, în urma unei decizii judecătorești, iar din 2019 a renunțat complet la alcool și droguri, fiica sa fiind cea care a ajutat-o să-și revină.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat