Hermannstadt - U Cluj 1-2. "Șepcile roșii" s-au calificat în semifinalele Cupei României

Hermannstadt - U Cluj 1-2. "Șepcile roșii" s-au calificat în semifinalele Cupei României

Universitatea Cluj a reușit o calificare miraculoasă în semifinalele Cupei României după ce a întors scorul în partida cu Hermannstadt.

FOTO Sport.ro

Cei de la Hermannstadt au început partida în forță având două ocazii mari de a deschide scorul prin Ene și Mino Sota. Replica clujenilor a venit prin Ze Gomes, dar nu a reușit să îl învingă pe Muțiu.

Sibienii au reușit să deblocheze scorul pe tabelă cu 4 minute înainte de pauză, prin Alhassan. Chiar și după revenirea de la cabine părea a fi un meci în care sibienii vor controla la mijlocul terenului și vor fi mai agresivi în atac. Chiar dacă Hermannstadt a fost cu ocaziile de gol, U Cluj a reușit să revină pe tabelă prin reușita lui Chipciu, introdus la pauză.

Ovidiu Sabău a simțit că este momentul ca echipa sa să fie decisivă în ofensivă, iar mutările sale au dat roade cu 15 minute înainte de final când Thiam a marcat.

Meciul s-a încheiat cu victoria celor de la U Cluj care se califică în semifinalele Cupei României. Este a doua echipă deja calificată după ce ieri seară UTA Arad a învins pe teren propriu U Craiova 1948.

La finalul partidei, antrenorul sibienilor a fost resemnat și a declarat că este dificil să obții trofee cu echipe mici. El a mai precizat că elevii săi trebuie să își revină deoarece urmează meciuri importante în Liga 1 pentru a scăpa din zona retrogradării.

"Am visat frumos, chiar ne-am dorit. Și noi ca antrenori, și jucătorii își doresc să câștige trofee. E greu să câștigi trofee la echipele mici și sunt astfel de situații de care trebuie să profiți. Vedeam o luminiță la capătul tunelului, să fim și noi acolo cum au fost și Voluntari și Sepsi. Era o calificare, ne-am dorit-o, am visat-o, dar mergem înainte. Puteam face o performanță, dar acum ne rămâne doar campionatul și obiectivul principal, menținerea în prima ligă." a declarat Marius Măldărășanu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu