Hilary Clinton a postat o fotografie în care este surprinsă dansând, în semn de solidaritate față de Sanna Marin

Hilary Clinton a postat o fotografie în care este surprinsă dansând, în semn de solidaritate față de Sanna Marin

Hilary Clinton a postat pe rețelele de socializare o imagine în care a fost surprinsă dansând, în semn de solidaritate față de premierul Finlandei, Sanna Marin.

Hilarry Clinton a fost surprinsă dansând FOTO Twitter/Hillary Clinton

“După cum spunea Ann Richards, ‘Ginger Rogers a făcut tot ce a făcut Fred Astaire. Doar că a făcut-o invers şi pe tocuri’. Iată-mă în Cartagena, unde mă aflam pentru o întâlnire în calitate de Secretar de Stat. Dansează în continuare, Sanna Marin”, a scris Hillary Clinton pe Twitter.

Sanna Marin i-a mulțumit pentru susținere și a distribuit postarea pe contul său de socializare, la care a adăugat și un emoticon inimă.

În ultima perioadă multe femei postează filmulețe și imagini pe rețelele de socializare, în care apar dansând și petrecând. Aceste mesaje sunt adresate în semn de solidaritate către Sanna Marin. Premierul Finlandei a fost implicată într-un scandal atunci când a apărut dansând la o petrecere privată, potrivit news .ro.

Sanna Marin a fost criticată pentru comportamentul său de la petrecere, deși în toate filmulețele simplul lucru pe care îl face este să danseze. Astfel, s-a creat un val de susținere în mediul online în care numeroase femei postează fimulețe cu hastag-ul Solidaritate cu Sanna.

Mai mult de atât, ea a fost acuzată că ar fi consumat droguri la petrecre, afirmații respinse de premierul finlandez. Sanna Marin a efectuat și un test antidrog pentru a demonstra că acuzațiile sunt nefondate.

"Sper ca în anul 2022 să fie acceptat că până şi factorii de decizie pot să danseze, să cânte şi să meargă la petreceri”, a spus Marin, în vârstă de 36 de ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”