Hillary Clinton crede că "nimănui nu-i place" de candidatul democrat Bernie Sanders

Hillary Clinton crede că "nimănui nu-i place" de candidatul democrat Bernie Sanders

Hillary Clinton va lansa săptămâna aceasta un documentar despre cariera sa politică, material care promite declaraţii dure în ce priveşte cazul Monica Lewinsky, căsătoria cu Bill Clinton şi opinia sa despre unul din candidaţii democraţi preferaţi, Bernie Sanders, despre care a spus că "nimeni nu vrea să lucreze cu el", transmite EFE.

"A fost în Congres (al SUA) ani întregi. A avut sprijinul unui singur senator. Nimănui nu-i place de el, nimeni nu vrea să lucreze cu el, n-a realizat nimic. A fost un politician de carieră", a arătat fosta candidată la preşedinţie, într-un trailer la documentarul video, potrivit unui interviu publicat marţi de publicaţia The Hollywood Reporter.

În discuţie, întrebată dacă îşi menţine această evaluare despre Sanders, Clinton a răspuns răspicat "Da, rămâne".

Fosta primă doamnă a SUA şi-a exprimat şi părerea de rău că oamenii se lasă păcăliţi în privinţa lui Sanders.

EFE aminteşte că Hillary Clinton, care, ca număr, a avut mai multe voturi decât preşedintele SUA, Donald Trump, dar a pierdut Casa Albă la distribuţia electorală, l-a învins pe Bernie Sanders în alegerile primare din Partidul Democrat în 2016.

Acest capitol din cariera sa politică va fi unul din subiectele analizate în "Hillary", documentarul în patru părţi care va fi difuzat pe platforma de streaming Hulu şi care va avea premiera la festivalul de film Sundance, unul din cele mai importante din circuitul independent internaţional.

În cadrul interviului de promovare a lungmetrajului, Clinton a evitat să spună dacă va sprijini şi va face campanie pentru Sanders în cazul în care acesta va câştiga nominalizarea Partidului Democrat pentru alegerile prezidenţiale din 2020. "Suntem încă într-o etapă a alegerilor primare foarte intensă", a punctat ea.

La rândul său, Sanders nu a răspuns direct la criticile formulate de adversara şi colega sa de partid, dar s-a referit la acestea într-un comunicat difuzat de echipa sa de campanie.

"Concentrarea mea este astăzi pe un moment monumental din istoria Statelor Unite: procesul de destituire a lui Donald Trump. Împreună, vom merge înainte şi vom învinge preşedintele cele mai periculos din istoria SUA", a spus Sanders.

Procesul de 'impeachment' împotriva preşedintelui Donald Trump pentru presiunile asupra Ucrainei a început marţi în Senatul american. AGERPRES/ (AS - autor: Vicenţiu Purcărea , editor: Gabriela Ionescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro