Hillary Clinton: Jumătate dintre susținătorii lui Trump fac parte din 'coșul celor jalnici'

Hillary Clinton: Jumătate dintre susținătorii lui Trump fac parte din 'coșul celor jalnici'

Candidata democrată la alegerile prezidențiale din SUA, Hillary Clinton, a estimat vineri că jumătate dintre susținătorii contracandidatului său republican, Donald Trump, fac parte din 'coșul celor jalnici', ce reunește persoanele rasiste, homofobe, xenofobe și islamofobe, relatează Reuters.

Hillary Clinton a făcut aceste comentarii la un eveniment pentru strângere de fonduri organizat la New York.

''Vorbind pur și simplu la modul general, puteți pune jumătate dintre susținătorii lui Trump în ceea ce eu numesc 'coșul celor jalnici'. Din păcate, există astfel de oameni, iar el (Donald Trump) i-a ridicat. Unii dintre acești oameni sunt irecuperabili, dar ei nu reprezintă America'', a spus fostul secretar de stat american.

Celălalt 'coș' al simpatizanților lui Donald Trump îi reunește pe indivizii care doresc cu disperare o schimbare și care se simt abandonați de guvern și economie, a adăugat politiciana democrată americană. ''Ei nu cred tot ceea ce spune Trump, dar acesta pare să le transmită oarece speranță că viețile lor vor fi diferite'', a explicat Clinton.

Comentariile candidatei democrate au fost criticate de șeful campaniei electorale a lui Trump, Kellyanne Conway, care într-un mesaj pe Twitter a afirmat că Hillary Clinton a insultat milioane de americani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...