Hillary Clinton mărturisește că, după eșec, a trăit momente când nu a vrut să iasă din casă

Fosta candidată democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, a mărturisit miercuri că, de când a pierdut alegerile marțea trecută în fața republicanului Donald Trump, a trăit momente în care nu a vrut să iasă din casă, transmite EFE.

"Am avut unele momente în timpul acestei săptămâni în care tot ceea ce doream era să mă ghemuiesc cu o carte bună sau câinii noștri și să nu ies din casă", a recunoscut aceasta, într-un discurs la Washington, în prima sa apariție publică de când și-a recunoscut înfrângerea în alegeri.

Clinton a participat la gala Children's Defense Fund iar în discursul său de circa 20 de minute fosta candidată democrată a făcut un apel la simpatizanții săi "să creadă în țară", "să lupte pentru valorile" lor și "niciodată, niciodată să nu renunțe".

"Știu că mulți dintre voi sunteți foarte decepționați de rezultatul alegerilor. Eu sunt de asemenea, mai mult decât o pot exprima", a afirmat fosta Primă Doamnă.

"Dar campania noastră nu a fost vreodată despre o persoană sau despre unele alegeri, a fost despre țara pe care o iubim și despre a construi Statele Unite cu speranță, incluzive și cu o inimă mare", a subliniat Hillary Clinton.

De aceea, Clinton a cerut simpatizanților săi să "rămână angajați pe toate nivelurile" pentru "a depăși" președinția lui Trump.

"Avem nevoie de voi, Statele Unite au nevoie. Energia voastră, ambiția voastră, talentul vostru. (...) Știu că nu e ușor, știu că în ultima săptămână oamenii s-au întrebat dacă SUA sunt țara care ne gândeam că este. (...) Dar credeți ceea ce vă spun, țara o merită, copiii noștri o merită", a adăugat ea.

Clinton a pierdut marțea trecută contra tuturor previziunilor alegerile prezidențiale americane în fața lui Trump, care s-a impus cu 306 electori la 232 în ciuda faptului că democrata l-a depășit la votul popular.

AGERPRES/ (AS — autor: Vicențiu Purcărea, editor online: Irina Giurgiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul unui învățător bistrițean care l-a cunoscut pe președinte acum 20 de ani

2 Proasta s-a căcat în urnă! Dăncilă s-a referit la românii din diaspora folosind apelativul „ăștia”

3 ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formu…

4 Concluzia? Iohannis-Dăncilă, scorul etapei! PSD, încă un eșec în drumul spre retrogradare!

5 EXCEPȚIONAL / Sebastian Lăzăroiu îi pune Proastei României întrebările pe care vuvuzelele PSD chemate la „dezbat…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor