Hillary Clinton nu va mai candida la niciun fel de alegeri, susține un apropiat al său

Hillary Clinton nu va mai candida la niciun fel de alegeri, susține un apropiat al său

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite Hillary Clinton, învinsă la prezidențialele americane, nu va mai candida la niciun fel de alegeri, a afirmat duminică unul dintre apropiații acesteia, potrivit AFP.

"Ea va găsi modalitatea de a veni în ajutor copiilor și familiilor în următorii ani, este angajamentul vieții sale", a declarat Neera Tanden, președinta grupului de reflecție progresist Center for American Progress, și consilier neoficial al candidatei în timpul campaniei electorale.

"Ea nu va mai candida la niciun fel de alegeri", a afirmate Neera Tanden la postul CNN.

Declarația consilierului a venit ca o reacție la un articol semnat de un editorialist al cotidianului New York Times în el care și-a imaginat că Hillary Clinton va candida la primăria New Yorkului, o idee nebunească, potrivit acesteia.

"Nu cred că va candida pentru asta, nici pentru vreun alt mandat", a insistat Neera Tanden, fără să ofere detalii despre proiectele fostului secretar de stat în vârstă de 69 de ani.

Hillary Clinton nu s-a retras complet de pe scena publică după înfrângerea sa în fața lui Donald Trump la 8 noiembrie. Ea a participat la două evenimente publice și a scris câteva mesaje pe Twitter.

De asemenea, este așteptată marți la Departamentul de Stat la Washington pentru inaugurarea unei săli care îi poartă numele, iar anturajul ei a anunțat că va asista personal la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, pe 20 ianuarie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?