Hillary Clinton nu va mai candida la niciun fel de alegeri, susține un apropiat al său

Hillary Clinton nu va mai candida la niciun fel de alegeri, susține un apropiat al său

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite Hillary Clinton, învinsă la prezidențialele americane, nu va mai candida la niciun fel de alegeri, a afirmat duminică unul dintre apropiații acesteia, potrivit AFP.

"Ea va găsi modalitatea de a veni în ajutor copiilor și familiilor în următorii ani, este angajamentul vieții sale", a declarat Neera Tanden, președinta grupului de reflecție progresist Center for American Progress, și consilier neoficial al candidatei în timpul campaniei electorale.

"Ea nu va mai candida la niciun fel de alegeri", a afirmate Neera Tanden la postul CNN.

Declarația consilierului a venit ca o reacție la un articol semnat de un editorialist al cotidianului New York Times în el care și-a imaginat că Hillary Clinton va candida la primăria New Yorkului, o idee nebunească, potrivit acesteia.

"Nu cred că va candida pentru asta, nici pentru vreun alt mandat", a insistat Neera Tanden, fără să ofere detalii despre proiectele fostului secretar de stat în vârstă de 69 de ani.

Hillary Clinton nu s-a retras complet de pe scena publică după înfrângerea sa în fața lui Donald Trump la 8 noiembrie. Ea a participat la două evenimente publice și a scris câteva mesaje pe Twitter.

De asemenea, este așteptată marți la Departamentul de Stat la Washington pentru inaugurarea unei săli care îi poartă numele, iar anturajul ei a anunțat că va asista personal la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, pe 20 ianuarie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu