HOPA! Băsescu a citit jocul PĂPUȘARILOR! „PNL nu poate face cu Ponta și Tăriceanu o majoritate fără de care să-i fie rușine. Eu aș lăsa PSD la guvernare”

HOPA! Băsescu a citit jocul PĂPUȘARILOR! „PNL nu poate face cu Ponta și Tăriceanu o majoritate fără de care să-i fie rușine. Eu aș lăsa PSD la guvernare”

HOPA! Băsescu a citit jocul PĂPUȘARILOR! „PNL nu poate face cu Ponta și Tăriceanu o majoritate fără de care să-i fie rușine. Eu aș lăsa PSD la guvernare”.

Fostul președinte Traian Băsescu a afirmat că liberalii nu pot înlocui actualul guvern fără a constitui o majoritate de care ar trebui să le fie rușine, anume cu ALDE și Pro România. Europarlamentarul a avertizat că PNL riscă să guverneze sub șantajul liderilor celor două partide și să furnizeze electoratului rezultate palpabile în numai un an de zile, până la viitoarele alegeri. ”Eu aș lăsa PSD la guvernare”, a comentat Băsescu.

”Este imposibil să faci o majoritate fără de care să-ți fie rușine, cu Ponta și Tăriceanu. Va trebuie să li se dea funcții importante. Sunt doi șantajiști. Cine garantează că după două luni nu încep să șantajeze Guvernul? Ponta e mai isteț decât Tăriceanu, mult mai combinator, Tăriceanu e fără fantezie. Nu poți să te încrezi să preiei o guvernare într-un moment dificil, susținut de Ponta și Tăriceanu”, a declarat Traian Băsescu la B1 TV.

Aceeași recomandare președintele de onoare al PMP a făcut-o și președintele Iohannis. ”În locul președintelui nu aș juca căderea guvernului Dăncilă pentru că ar trebui să-i aducă la guvernare pe Ponta și Tăriceanu. Dacă se joacă, va veni un  guvern condus de liberali. Vor trebui să rezolve ce n-a rezolvat PSD: spitale, autostrăzi, tăierea pensiilor speciale, lucruri care trebuie făcute până în 2020. Toată lumea se va uita la asta. Toată demagogia se va pune pe masă. Soluția corectă este să te angajezi la un proces de redresare a țării pe criterii liberale pe o perioadă de patrru ani. Lor li se va cere socoteală peste un an”, a spus fostul șef al statului.

”Am dubii că Dăncilă va candida. Prea în viteză demisia Danei Gîrbovan”

Traian Băsescu a spus că rapiditatea demisiei din magistratură a Danei Gîrbovan, fără a avea garanția că va fi numită ministru al Justiției de către președintele Klaus Iohannis, este surprinzătoare și ridică dubii asupra candidaturii Vioricăi Dăncilă la prezidențiale din partea PSD.

”M-a marcat demisia rapidă a Danei Gîrbovan din magistratură. Ori a vorbit cu președintele și i-a spus că o va numi sau este personajul blond, de vârstă medie, care ar putea să candideze (…) A avut o carieră frunmoasă, este o judecătoare cu prestigiu. Mi s-a părut ori pripită demisia, ori ținta nu este ocuparea funcției de ministru al Justiției. Prea în viteză demisia din magistratură”, a spus europarlamentarul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…