HOPA! Codrinel s-a cam căcat pe el! „Să ne ia dracu pe toți”

HOPA! Codrinel s-a cam căcat pe el! „Să ne ia dracu pe toți”

HOPA! Codrinel s-a cam căcat pe el! „Să ne ia dracu pe toți”. Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, demis după încarcerarea lui Liviu Dragnea, a avut o reacție care spune totul despre starea de spirit din PSD, duminică, pe Facebook, la anunțul oficial al încheierii negocierilor dintre USR și PLUS, finalizate cu stabilirea tandemului Barna candidat la prezidențiale, Cioloș la funcția de prim-ministru.

”Sistemul și-a anunțat astăzi decizia. Barna candidat la prezidentiale și Ciolos premier! Totul decurge conform planului trasat. Ca să ne ia dracu’ pe toți!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Și președinta PSD, Viorica Dăncilă a lansat sâmbătă un atac la adrresa fostului premier, declarând că Guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloș, dar susținut de social-democrați, a avut zero realizări, iar guvernările de dreapta au avut numai ‘tăieri’ şi ‘închideri de şcoli şi spitale’ şi a susţinut că „un partid nou” propune „tot ceea ce nu se potriveşte poporului român” şi „urăşte foarte mult”.

„Despre ce realizări putem vorbi atunci când am avut Guvernul tehnocrat, guvern zero, cu zero realizări? Despre ce rezultate putem vorbi atunci când am avut guverne de dreapta? Despre tăieri, despre închideri de şcoli şi spitale, despre lipsa de respect pentru cei care au realizat ceea ce acum avem în România şi care merită mult respect din partea noastră?”, a spus Dăncilă la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Mureş.

Ea a spus că în România există „foarte multă dezbinare, ură, interese, lucruri care nu caracterizează românii”.

„Am văzut în ultima perioadă foarte multe lucruri urâte, lucruri care efectiv nu ne plac şi nu plac multor români. Unii au venit cu proiecte, cu realizări, alţii au venit cu ură şi jigniri. Cred că este timpul să spunem stop, este timpul să aducem alături de noi pe cei care vor să contribuie la dezvoltarea acestei ţări. Jignirile, ura nu ţin loc de proiecte.(…) Avem nevoie de oameni care iubesc oamenii. Am văzut acum un partid nou care ne propune să trăim în grupuri, care ne propune tot ceea ce nu se potriveşte poporului român, e un partid care urăşte foarte mult, iar ura atrage ura. Nu putem accepta ca în România să implementăm ura, să facem din urmă deviza noastră naţională”, a adăugat Viorica Dăncilă.

Președinții USR și PLUS, Dan Barna și dacian Cioloș, au anunțat duminică, oficial, rezultatele negocierilor dintre cele două partide: Barna va fi candidatul comun al Alianței 2020 la alegerile prezidențiale, în vreme ce Cioloș va viza postul de prim-ministru într-o viitoare guvernare.

La rândul său, fostul europarlamentar Cristian Preda, acum membru PLUS, participant la negocierile Alianței 2020, a detaliat pe Facebook, cele ”patru lucruri importante” care au fost stabilite în urma discuțiilor dintre cele două formațiuni: cooperarea dintre USR și PLUS la toate alegerile care vor urma pe termen scrut cu obiectivul de a le câștiga, candidați comuni la viitoarele scrutine, modul de alcătuire a listelor și conducerea bicefală a Alianței de către doi co-președinți: Dan Barna și Dacian Cioloș.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa