HOPA! Crăciun FIERBINTE, la DNA, pentru PSD și alte lighioane! Amănunte INCENDIARE!

HOPA! Crăciun FIERBINTE, la DNA, pentru PSD și alte lighioane! Amănunte INCENDIARE!

Hopa! Crăciun fierbintela DNA! Surprize importante pregătite de procurorii anticorupţie până la finalul anului. Cu mai puţin de două săptămâni înainte de Crăciun, procurorii anticorupţie au alte preocupări, nu cadourile şi prijiturile. Cine crede că activitatea DNA pe acest an s-a încheiat se înşală. În ciuda sărbătorilor, în următoarele două săptămâni mai urmează veşti importante din sediul de pe „Ştirbei Vodă”, potrivit unor surse judiciare, scrie un site intim al PSD.

La capitolul noutăţi, în zilele următoare ar putea deveni public un dosar nou cu un personaj foarte important. Dacă PSD şi ALDE pregătesc schimbarea Codului de Procedură Penală în sensul interzicerii comunicării de informaţii despre anchetele penale, DNA merge înainte şi urmează să ne ofere detalii spectaculoase din cea mai nouă anchetă a procurorilor.

În privinţa subiectului fierbinte al acestei perioada, Dosarul TelDrum, procurorii ar putea să trimită în instanţa o parte a acestuia, anunţată zilele trecute printr-un comunicat. Ancheta legată de persoana lui Liviu Dragnea mai durează, potrivit surselor judiciare.

Acestea nu sunt singurele dosare la care procurorii anticorupţie lucrează cu spor în această perioadă. Nu este exclus să aflăm lucruri noi, până la sfârşitul anului, despre unul dintre dosarelele Elenei Udrea, dar şi despre dosarul morţii poliţistului Gigină, unde se aşteaptă o desecretizare. Mişcări importante au loc în această perioadă şi în mega-dosarul fraudei de la CNAS, unul dintre cele mai complexe dosare din istoria DNA, cu un prejudiciu imens.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Profesoară din Bistrița, la lecția online: „Fata președintelui, se fute cu unul care vinde barabule în …

2 Slugoii PSD de la CCR, o nouă lovitură pentru finanțele României!

3 „L-a încuiat pe Rafila” / Monica Pop, eroină a propagandei ruse după ce a tunat împotriva vaccinării anti-COVID

4 Judecați voi / A manipulat Recorder? Manipulează omul PNL?

5 Camionagiu român jefuit, răpit şi torturat de „Îngerul Dulce”