HOPA! Cumpănașu, discuții de taină cu băiatul lui Dragnea și liderul PSD Teleorman înainte de a-și anunța candidatura!/SURSE

HOPA! Cumpănașu, discuții de taină cu băiatul lui Dragnea și liderul PSD Teleorman înainte de a-și anunța candidatura!/SURSE

HOPA! Cumpănașu, discuții de taină cu băiatul lui Dragnea și liderul PSD Teleorman înainte de a-și anunța candidatura! E război total în PSD, spun surse foarte bine informate. Cică Alexandru Cumpănașu ar fi săgeata lui Dragnea! Vrea să îl legitimeze pentru a-l folosi după prezidențiale în bătălia pentru supremația asupra partidului. Sursele bine informate spun că subitul candidat la prezidențiale a avut discuții de taină cu băiatul lui Dragnea și cu Adrian Gâdea, șeful PSD Teleorman înainte de a face anunțul. Aceleași surse mai spun că nici Carmen Dan n-ar fi străină de aceste pregătiri. Și nici Ionel Arsene de la Neamț.

Mai mult, informațiile ar fi ajuns și la urechile Vioricăi Dăncilă, care, în premieră, în weekend, a avut primele atacuri la Dragnea.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante