HOPA! Derută în PSD! Fiola îi atacă pe Gușă și Stănescu la Antena 3!

HOPA! Derută în PSD! Fiola îi atacă pe Gușă și Stănescu la Antena 3!

HOPA! Derută în PSD! Fiola îi atacă pe Gușă și Stănescu la Antena 3! Vasilescu, despre Gușă în PSD: Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în PSD.

Lia Olguța Vasilescu a afirmat, luni seară, la Antena 3, că e surprinsă de reintrarea lui Cozmin Gușă în PSD și că îi e greu să fie colegă cu acesta, după ce a atacat cu sete partidul pentru a câștiga alegerile europarlamentare.„Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în partid să ajungă la acel scor la europarlamentare. Și eu am fost suprinsă. Probabil a fost decizia primarului de la sector 1 și a domnului Stănescu”, a spus Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Cozmin Gușă, acționar al postului Realitatea TV, s-a reînscris în partid, potrivit unui anunț făcut pe Facebook de primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache. Gușă a ocupat funcția de secretar general între 2001 și 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /